LEO NAUTIKA

Tvrtka LEO NAUTIKA d.o.o. osnovana je 2006. godine u Splitu, gdje se nalazi naše sjedište kao i naša servisna radionica. Osnovna aktivnost tvrtke je servisiranje brodskih i vanbrodskih motora, a također radimo i kompletno održavanje plovila.

Naši djelatnici su stručno osposobljeni za radove na sljedećim brendovima Mercury, MerCruiser, generatori Kohler, Tohatsu, desalinizatori Idromar, Sole Diesel, Weber Motor, Honda Marine te Selva Marine što dokazuju i certifikati o završenim usavršavanjem. Dugogodišnje iskustvo u marine programu jamstvo je uspješnog rješavanja i najsloženijih problema.

Osim radova u našoj servisnoj radionici posjedujemo i servisno vozilo te na taj način izlazimo u susret našim klijentima na području od Zadra pa do susjedne zemlje Crne Gore.

Naše usluge

Naša tvrtka, LEO NAUTIKA d.o.o., nudi visokokvalitetne usluge servisiranja i održavanja brodova i brodskih motora. Naša stručna servisna radionica i opremljeno servisno vozilo opremljeni su najmodernijim alatima i dijagnostičkim uređajima kako bi osigurali pouzdan i efikasan popravak motora.

Naši djelatnici redovito se usavršavaju kako bi pratili najnovije tehnologije i pružali najbolju uslugu našim klijentima.

Također, nudimo uslugu sigurnog čuvanja i zimovanja motora te plovila, osiguravajući njihovu dugotrajnost. Naša cjelovita usluga “Paket usluga” obuhvaća pripremu za zimovanje, servisiranje i pripremu plovila za nadolazeću sezonu. Leo Nautika d.o.o. je vaš pouzdan partner za održavanje vaših plovila.

Godina uspješnog poslovanja

izvršenih projekata

%

Zadovoljnih klijenata

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: