Otto Moto

OTTO MOTO je servis automobila, motora i skutera

Otto Moto

OTTO MOTO je servis automobila, motora i skutera. Ujedno je i dio servisne mreže automobila Motrio.

MOTRIO – rješenje za sve marke

Motrio mreža je uspostavljena kako bi se zadovoljile potrebe sve zahtjevnijih kupaca, koji žele profesionalnost i iskustvo bez obzira na marku vozila, s privlačnim cijenama u okolini vrijednoj povjerenja. Stoga ćemo se mi u OTTO MOTO pobrinuti za sve što je potrebno Vašem vozilu: redovni servisni pregled, zamjenu ulja, kočnica, pregled ispušnog sustava, guma, amortizera, paljenja, remena dodatnih agregata i zupčastog remena, karoserije i drugo.

Usluge servisiranja i održavanja vozila

Kao MOTRIO servis prije bilo kakvog zahvata na Vašem automobilu najprije vršimo besplatan vizualni pregled 16 kontrolnih točki na temelju kojeg Vas naše tehničko osoblje savjetuje, a vi sami odlučujete što učiniti.

Kontrolne točke

Servisni pregled vozila uključuje cjelovit pregled svih dijelova povezanih sa sigurnošću automobila, radom pogonskog sustava, kao i dijelova povezanih s elektronikom. Riječ je o osnovnoj usluzi koju je potrebno redovito obavljati kako bi zajamčili dug radni vijek i pouzdanost vašeg vozila.

Motrio nudi rezervne dijelove prilagođene velikom broju modela vozila svih marki: kočnice, filtre, paljenje, amortizere, akumulatore, ispušni sustav, klima-uređaj, remeni, karoserija, gume, boja…

Motrio daje jednogodišnje jamstvo na rezervne dijelove i usluge* te dvije godine na akumulator.

* Jamstvo vrijedi za popravke s rezervnim dijelovima Motrio.

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: