Servis i usluge

Usluge servisiranja i održavanja brodova i brodskih motora

Servis vanbrodskih motora

Servisna radionica kao i servisno vozilo opremljeni su svim potrebnim alatima kao i dijagnostičkim uređajima potrebnim za popravak vašeg motora.

Djelatnici se stručno osposobljavaju svake godine u svrhu praćenja novih tehnologija a sve u cilju što kvalitetnije usluge našim klijentima.

 

Hotel za vanbrodske motore

Naišli ste na pravu adresu za siguran smještaj vaših vanbrodskih motora – Leo Nautika. Naša tvrtka nudi visokokvalitetne usluge pohrane i održavanja vanbrodskih motora. Naš hotel za vanbrodske motore osigurava suhe i sigurne uvjete skladištenja kako biste produžili vijek trajanja vaše opreme. Leo Nautika je pouzdan partner svim vlasnicima brodova, omogućavajući vam mirnoću i praktičnost pri čuvanju vaših dragocjenih vanbrodskih motora. Pogledajte naše usluge i pridružite se našoj mreži zadovoljnih klijenata koji znaju da su njihovi vanbrodski motori u sigurnim rukama.

Hotel za gumena plovila i Jet Ski plovila

Leo Nautika je vaš pouzdan partner za siguran smještaj vaših gumena plovila i Jet Ski plovila. Naš hotel za plovila nudi suhe i sigurne prostore za skladištenje kako biste očuvali vrijednu opremu od štetnih vanjskih utjecaja. Uz visokokvalitetnu tehničku podršku i nadzor, možete biti sigurni da su vaša plovila u najboljim rukama. Leo Nautika se ponosi dugogodišnjim iskustvom i povjerenjem brojnih zadovoljnih klijenata. Odlučite se za kvalitetu i pouzdanost – odaberite Leo Nautika za smještaj vaših gumena plovila i Jet Ski plovila.

Paket usluga

Ova usluga je jedna od najčešće traženih a sastoji se o kompletnoj brizi za vaše plovilo od trenutka završetka sezone, pripreme za zimovanje te servisiranje, i pripreme plovila za sezonu (bojanje, poliranje, pranje, itd…)

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: